Om oss

Stordflyet.no er en del av Danish Air Transport. DAT, er et dansk flyselskap grunnlagt i 1989. Vi flyr både fast ruteflyvning, passasjercharter og fraktoppgaver. Helt fra starten har vi jobbet intenst med å levere flyvning med svært høy driftsikkerhet, personlig service og nødvendig fleksibilitet når det kreves. Sagt på en annen måte: Vi flyr når vi skal og holder avtaler.

Flyene våre er bemannet med rutinerte og faglig meget dyktige folk. De vet akkurat hvordan de skal sikre best mulig komfort og sikkerhet under alle forhold.

Både DATs hovedsete og våre destinasjoner har en stab av DAT-ansatte som sørger for at alt fungerer optimalt. Alt fra tanking, sikkerhetsprosedyrer, catering om bord, rengjøring, personalets flytid, teknikk, flyplaner, avtaler med lufthavner og mye, mye mer.

For å skape best mulig trygghet for passasjerene og personalet, prioriterer vi flysikkerheten aller høyest. Våre fly hører til blant de absolutt sikreste og mest komfortable. Flyene gjennomgår løpende grundige og kritiske sikkerhetssjekker og holdes konstant i en tilstand som oppfyller både våre egne og myndighetenes strenge krav.

Logoen vår og fargene på flyene våre illustrerer den fleksibiliteten som preger DAT som virksomhet. Blått, gult, rødt, oransje og grønt. Med disse fargene skiller flyene og logoen seg ut. Vi er stolte over å være annerledes, og vi er som flyene våre – fargerike og fleksible.

Om Bornholmerflyet