Finn reisa di

    • + Reise med barn

Fly fra Stord til Billund

I vekene 27-32 2022 flyr DAT mellom Stord og Billund to gongar i veka, med avgangar fredagar og sundagar. 

 Når du reiser med Stordflyet kan du vera sikker på at di tid er viktig for oss. Derfor har vi og gjort alt vi kan for å gjera reisa di frå Stord til Billund så komfortabel som råd. Vårt crew serverar alltid fersk kaffi, te og vatn om bord, og det er alt saman inkludert i din billett når du tar fly frå Stord til Billund.

FORDELAR NÅR DU FLYR MED STORDFLYET

 

Book nu

 

 

FLY TIL BILLUND – BORNAS HOVUDSTAD

Billund byr på eit vell av opplevingar for born i alle aldrar, og sikrar ein fantastisk ferie for heile familien  med det heile samla på ein stad. I tillegg til legendariske LEGOLAND finn du flotte overnattingsstader, lekre restaurantar, shopping og elles alt anna du og din familie treng.

LEGO HOUSE ER LEIK OG LÆRING – BIG TIME

LEGO House er Billunds nye opplevingssenter, også kalla ”Home of the Brick” – Klossens heim. Nettopp fordi det var her i Billund at LEGO-klossen blei funne opp og eventyret starta. LEGO House er eit heilt nytt univers med ein unik kopling mellom lek og læring, samt fysisk og digitale opplevingar. Det er kvalitetsopplevingar for unge og gamle LEGO-fans, og høve for timevis med fantasifulle eventyr.

KVA KAN EG OPPLEVA I BILLUND?

Du kan finne nokre heilt fantastiske naturområder i og omkring Billund. Vidare finn du mange opplevingar for heile familien, mellom anna Lalandia, Givskud Zoo og Legoland, som absolutt er verdt eit besøk når du reiser med fly frå Bornholm til Billund.

  • Få våte ter i Lalandia Aquadome, Billunds tropiske badeland fylt med vannsklier, boblebad og bølger. Her kan du og klatra i jungelen, stå på skeiser? og mykje meir.
  • Berre 20 minuttar med bil frå Billund finn du Givskud Zootopia, ein zoologisk hage og safaripark. Her kan du koma tett på dyra på safari i egen bil eller kjøre med safaribussen. Leig bil her.
  • Få ei fantastisk oppleving i Legoland, Danmarks mest kjente og kjære fornøyelsespark. Her er masse fart og spenning for hele familien, og for dei som berre ikkje kan få nok av legoklossar har Billund nett opna eit nytt opplevingssenter – LEGO HOUSE.
  • I Billund sentrum finn du eit stort utval av butikkar og små hyggelege restaurantar, der alle ventar på å ønske deg velkommen.

Du kan finne fleire opplevingar i Billund på VisitBillund.dk

 

Reisetider til Stord Lufthamn

Bremmes 36 min
Steinsbø 23 min
Bømlo 25 min
Lykling 37 min
Valevåg 20 min

TIL OG FRÅ LUFTHAMNA MED BUSS ELLER TAXI

På Stord Lufthamn parkerer du gratis rett ved sida av terminalen, eller på vår nye parkeringsplass som har ein kapasitet på 50 bilar. Har du elektrisk bil, kan vi tilby deg gratis opplading medan du er på reis. Me har eigne parkeringsplassar for rørslehemma.

Ein kan og ta taxi til og frå Stord Lufthamn. Du kan altså lett koma deg til og frå lufthamna i høve i reisa når du flyg frå Stord til Oslo.

  • Stord Taxi  - Bestillingstelefon 07000
  • Leirvik Taxi – Bestillingstelefon 53 49 50 00

FLEKSIBEL BOOKING MED FLY TIL STORDFLYET

Fleksibilitet er eitt av våre varemerker når du skal reisa med fly frå Stord til Oslo. Det er derfor og utruleg lett å ombooke eller kansellere din billett om møtet, middagen eller familiebesøket strekk ut. Det tyder og at det ikkje er noko grunn til stress og uro når du og din familie flyr til Oslo frå Stord.

Endringar skjer via vårt online bookingsystem.