Finn reisa di

    • + Reise med barn

Fly frå Stord til Bornholm

FLY FRÅ STORD TIL BORNHOLM

FLY FRÅ Stord TIL BORNHOLM – ØYA FYLT MED OPLEVINGAR

I vekene 27-32 2020 flyr DAT mellom Stord og Bornholm via Billund to gongar i veka, med avgangar fredagar og sundagar. 

Med berre 30 minuttars mellomlanding i Billund, tar heile reisa til Bornholm 3 timar og 5 minuttar.

 Bornholm er kåra til den nest beste ferieøya i Europa, framfor mellom anna Kreta, Sicilia, Ibiza og Mallorca. Les meir om kåringa her

 

FORDELAR NÅR DU FLYR MED STORDFLYET

Book nu

 

Rutetabell 2020

29Jun-09Aug        
Route Time dep Flight Friday Sunday
SRP-RNN (VIA BLL) 16:00 DX539/DX70 X  
RNN-SRP (VIA BLL) 12:55 DX69/DX538   X

 

 

Danskanes heilt eiga ferieøy, Bornholm, er nominert til ”Worlds Best Island 2018”.

Vidare har den norske reisebloggen ”The Travel Inspector” vore på besøk i 2016, og skrevet et blogginnlegg, som gir alle ein god grunn til å reise med fly frå Aalborg til Bornholm. Les innlegget og finn enda fleire gode grunnar for å fly til Bornholm her.

Kva kan eg oppleva på BORNHOLM?

  • Ertholmene, som består av Christiansø, Frederiksø og Græsholm. Ca. 20 km nordaust for Bornholm kan du oppleva dei tre øyane, kor du kan sjå gamle vel bevarte bygningar og festningar frå fleire historiske periodar.
  • Paradisbakkerne kan du finna ein av dei tre største rokkesteinane på Bornholm. I Paradisbakkerne finn du den største og einaste rokkestein, som faktisk stadig kan rokke. Rokkesteinen er ein såkalla vandreblokk, som innlandsisen har transportert til Paradisbakkerne. Steinen veg ca. 35 tonn og måler 4x3x2 meter.
  • Brændesgårdshaven er det perfekte sted, å ha med heile familien. I Danmarks eldste fornøyelsespark er det lekeland, vannland, dyrepark og mykje meir.
  • Tovbanen ved Opalsøen er absolutt verdt eit besøk om du er om du er glad i fart , moro og flotte omgjevnadar. Banen er 290 meter lang, har ein høgdeforskjell på 48 meter og du kan oppnå ein fart på 70 km/t.

 

Finn mange fleire opplevingar på Bornholm på Bornholm.info.dk

Reisetider til Stord Lufthamn

Bremmes 36 min
Steinsbø 23 min
Bømlo 25 min
Lykling 37 min
Valevåg 20 min

TIL OG FRÅ LUFTHAMNA MED BUSS ELLER TAXI

På Stord Lufthamn parkerer du gratis rett ved sida av terminalen, eller på vår nye parkeringsplass som har ein kapasitet på 50 bilar. Har du elektrisk bil, kan vi tilby deg gratis opplading medan du er på reis. Me har eigne parkeringsplassar for rørslehemma.

Ein kan og ta taxi til og frå Stord Lufthamn. Du kan altså lett koma deg til og frå lufthamna i høve i reisa når du flyg frå Stord til Oslo.

  • Stord Taxi  - Bestillingstelefon 07000
  • Leirvik Taxi – Bestillingstelefon 53 49 50 00

FLEKSIBEL BOOKING MED FLY TIL STORDFLYET

Fleksibilitet er eitt av våre varemerker når du skal reisa med fly frå Stord til Oslo. Det er derfor og utruleg lett å ombooke eller kansellere din billett om møtet, middagen eller familiebesøket strekk ut. Det tyder og at det ikkje er noko grunn til stress og uro når du og din familie flyr til Oslo frå Stord.

Endringar skjer via vårt online bookingsystem.